Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,64 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
462,38 Ft
Bitcoin
63,725 $

Légpisztollyal térített el egy buszt, majd balesetet okozott vele

Amikor a sofőr balra akart kanyarodni, a gyanúsított megragadta a kormány és elrántotta, melynek következtében balesetet szenvedtek.

Fotó: Unsplash/Amy Chen
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Emberrablás vádjával tartóztattak le egy gyanúsítottat, aki légpisztollyal eltérített egy Los Angeles-i buszt, s arra kényszerítette a sofőrt, hogy vezessen, mielőtt egy szállodába csapódtak. Az incidens szerdán, helyi idő szerint 23 óra 10 perc körül kezdődött Los Angeles belvárosában, amikor a gyanúsított felszállt a buszra.

A helyi rendőrség és a közlekedési hatóságok beszámolója szerint a késő esti járaton rajta kívül nem tartózkodott egyetlen utas sem. A gyanúsított, Anai Lindsey megfenyegette a sofőrt, majd az övéhez nyúlt, mintha fegyver lenne nála. Ezen a ponton arra utasította a sofőrt, hogy „csak vezessen”. Soron kívül Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

A buszvezető balra akart kanyarodni, ám a gyanúsított megragadta a kormányt és félrerántotta, melynek következtében a busz több járműnek is nekiment, végül pedig a Los Angeles belvárosában lévő Ritz Carlton Hotelnek ütközött. Az ABC News jelentése szerint noha a gyanúsított elmenekült a helyszínről, később letartóztatták.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Karsai Dániel állapota rohamosan romlik

Karsai Péter szerint testvére beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára, ezért őt és barátjukat kérte meg, hogy számoljanak be helyette az aktuális eseményekről.