Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Látnod kell: a Peléről szóló Netflix-dokumentumfilm teasere

Sokan vártak már erre a pillanatra, hogy megnézhessék az első képkockákat minden idők egyik legnagyobb labdarúgójáról készült dokumentumfilmben, amit a Netflixnek köszönhetünk.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sokan vártak már erre a pillanatra, hogy megnézhessék az első képkockákat minden idők egyik legnagyobb labdarúgójáról készült dokumentumfilmben, amit a Netflixnek köszönhetünk.

Pelé több mint egy legenda, aki noha már 80 esztendős, továbbra is sok millió fiatalt motivál. Minden idők egyik legnagyobb ikonjáról beszélhetünk, aki hamar nemzeti hőssé vált Brazíliában, és még mindig az egyik legnagyobb. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A szintén brazil Ayrton Senna nagyságához hasonlítható, akiről korábban ugyancsak készült egy dokumentumfilm. Sokat kellett várnunk arra, hogy Pelé is megkapja a maga modern sorozatát, mint például Michael Jordan, aki ezzel újabb komoly pénzeket szakíthatott.

A Netflix remekül bánik ezekkel a videós anyagokkal, és most is valami egészen különlegeset alkotott. A brazil zseniről szóló dokumentumfilm egy egészen kivételes és különleges labdarúgó pályafutását mutatja be.

Egy hihetetlen akciójelenet szivárgott ki a Matrix 4 forgatásáról

Egy mitikus személy, akiről még mindig nem tudhatunk mindent, de a Netflix dokumentumfilmje ebben is a segítségünkre lesz, hogy jobban is megismerjük őt. A brazil nem mellesleg az egyetlen olyan ember a világon, aki háromszor is meg tudta nyerni a világbajnokságot.

Brazília egyik bálványa, aki 1958 és 1970 között számtalanszor varázsolt, tette boldogabbá az emberek életét. A dokumentumfilm február 23-án debütál a Netflixen, szóval írjátok fel a dátumot, mert ezt kár lenne kihagyni.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.