Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Szoboszlai is kispadon várja az Európa-liga meccset a Lask ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát az Európa-liga mérkőzés előtt, amit a Lask ellen vívnak meg idegenben.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik rögtön a hónap játékosa lett Liverpoolban, és ez csak a kezdet. A magyar sztárjátékos hálás volt ezért, miközben fény derült arra is, hogy véget ért a kapcsolata a barátnőjével.

Dominik játéka rendkívül meggyőző, egész Anglia látja ezt, és hétről hétre egyre értékesebbé válik. Nagyon nagy jövő áll előtte, és ne feledjük, még mindig csak 22 esztendős, óriási potenciál van benne.

A magyar válogatott csapatkapitánya igent mondott a Liverpoolnak, annak ellenére is, hogy idén nem játszhatnak a Bajnokok Ligájában. Dominik hosszú távon gondol a projektre, és jelenleg igen jól állnak a bajnokságban, többek között neki köszönhetően is.

Klopp hangsúlyozta, komolyan veszik az Európa-ligát, meg akarják nyerni a sorozatot. Nem lesz könnyű dolguk, viszont minden esélyük megvan rá, kellően erős a keret hozzá, élen Szoboszlai Dominikkel.

Alább a Liverpool kezdőjét láthatjuk a Lask ellen, többek között Szoboszlai is pihenni fog. Mellette Gomez, Salah, Jota, Mac Allister és Allison sem kapott lehetőséget a kezdőben, hanem a B-csapat játszik.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.