Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Laky Zsuzsinak hányingere lett Rékasi terve után

Laky Zsuzsi finoman szólva sem akart belemenni Rékasi Károly tervébe, szabályosan hányingere lett ettől az egésztől.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mielőtt óriási drámát éltünk volna át a Farm VIP-ban, botrányos helyzet alakult ki a farmon, amiről addig Demcsák Zsuzsa sem tudott. Rékasi Károly káromkodva küldte el Szabyestet, aki nem emelte meg a hangját, és nem is ment bele a vitába.

A színész jobbnak látta, ha elmegy, és annyira elege lett ebből az egészből, hogy arra kérte a csapatot, tegyék ki őt. Erre nem volt hajlandó Ripli Zsuzsi, a csapat vezetője, akinek ugyancsak volt egy nagyobb vitája a fiatal fiúval. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Szabyest nem fogta vissza magát, a TV2 kamerái előtt beszélt arról, hogy szerinte ez egy álszent és igazi nyomorult csapat. Nagyon nem elégedett azzal, amit lát és tapasztal, viszont nem akarja feladni.

Rékasinak ezt követően az az ötlete támadt, hogy kvázi közösítsék ki Szabit, amibe többen nem voltak hajlandóak belemenni. Lakatos Levente sem, tőle igencsak távol állnak ezek a dolgok, saját döntéseket szeret hozni, plusz szerint mindenki védje meg magát.

Laky Zsuzsi, aki csak nemrég csatlakozott a mezőnyhöz, szabályosan hányingert érzett a terv után. Nem is tett eleget a kérésnek, Rékasi pedig pontosan látta ezt, és természetesen nem örült a történteknek.