Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Különleges pózban jelentkezett a szuper-szexi Tolvai Reni

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni is abszolúte karácsonyi hangulatban van, a tőle megszokott módon rendkívül stílusosan és divatosan.

Tolvai Reni nem is oly rég átlépte a 150 ezres követőszámot az Instsagramon. Jelenleg több mint 153 ezer követője van az egyik legnagyobb közösségi oldalon, ami csak azt bizonyítja, hogy nagyon is érdekli az embereket, mit csinál.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Nyilván lehetne ez sokkal több is, ha elvállalná a nagy televíziós felkéréseket, de nem akar azokban a műsorokban szerepelni. Sokan lennének rá kíváncsiak például a Dancing with the Starsban, ami valószínűleg igencsak feküdne neki.

Láthattuk, hogy milyen jól mozog a színpadon, illetve a videóiban, akár favorit is lehetne. Reni azonban távol marad ezektől a produkcióktól, de ami a zenével kapcsolatos, az nagyon is érdekeli.

Reni formája továbbra is a szuper-szexi kategóriába sorolható, lenyűgözi az embereket a vonalaival. Időről időre rendkívül szexi fotókat és videókat is feltölt magáról, amik kapcsán megoszlik az emberek véleménye, de ő saját magát adja.

Most is így tett, és egy szexi guggolós karácsonyi sorozattal köszönt be, ami ugyancsak sikert aratott. Mintha még formásabb lenne, mint korábban, bár ez nem meglepő, mert igenis komolyan veszi az edzéseket.

Még több bulvár: Sári Évi karácsonyi formája is top