Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Sári Évi karácsonyi formája is top

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igazi topforma, amit Sári Évi mutat, és ezzel nehéz lenne vitatkozni, egy igazi nő, akiből csak úgy áramolnak a vonzó energiák.

Karácsonykor valahogyan mindenki igyekszik többet adni magából, elsősorban lelkileg. Fontos, hogy megnyíljunk azok előtt, akik építenek bennünket, mert a romboló hatással bíró embereket egyszerűen el kell engedni.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Minél több az olyan ember körülöttünk, akik építenek, annál nagyobb az esélyünk a boldogságra. Ha még egyedül is vagyunk, akár szakítás után, és mindent nehéznek érzünk, igenis merjünk meríteni a pozitív energiákból!

Ez akkor is igaz, ha épp megvan az egyensúly bennünk, mert a pozitív energiák mindig jól jönnek. Sári Évi tele van pozitív energiával, ez már az Instagram oldalán keresztül is érezhető, aminek több mint 37 ezer követője van.

Évi karácsonykor is dolgozik, de nem panaszkodik emiatt. Inkább hálás érte, és nagyon is megadta a módját az estének. Ez a különleges kék ruha abszolúte megy az eseményhez, és a szintén csillogó cipőről sem feledkezhetünk meg.

„Boldog karácsonyt kívánok nektek! Remélem, csodásan telik mindenkinek! Az enyém idén munkával, de hálás vagyok érte.” – írta a posztjában Évi, aki továbbra is nagyon nagy formában van, mint azt a fotókon láthatjuk.

Még több bulvár: Gelencsér Timi felkészítette a kockás hasát a bejglire