Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Dancing with the Stars 3: Kulcsár Edina máris az egyik fő esélyes?

Fotó: Instagram/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 10. - 03:31

Egy nagyon jó páros állt össze a Dancing with the Stars 3. évadára, és ha minden jól megy, Kulcsár Edina messzire juthat a versenyben.

Bonyhádi Ferenc lesz Kulcsár Edina táncpartnere a Dancing with the Stars új évadában, amivel rögtön egy nagyobb nyomást is kapott a vállaira, hiszen Magyarország egyik legismertebb sztárjáról beszélünk, akitől sokat várnak a rajongók.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Ferenc többszörös német válogatott táncos, az elmúlt 10 évben Németországban élt, ott táncolt. Szabadidejében leginkább a divat érdekli, ami egy újabb közös pont lehet Edinával, és ki tudja, talán tudnak is ebben egymásnak segíteni az üzleti világban.

A táncos részéről is ez olyannyira komoly, hogy nemcsak tervez, hanem varr is, illetve gondolkozik egy saját divatmárka megalapításán. Amikor Edina benyitott az ajtón, rendkívül boldog volt, bár elismerte, hátrányból indult, hiszen 10 évig Németországban élt, így nemigazán ismerte az aktuális magyar hírességeket – tudhattuk meg a TV2-nek adott interjújából.

Dancing with the Stars: máris őrületes ajándékot adott Rubint Réka Andrei Mangrának, nem semmi

Edina azonban a közösségi médiából nem volt ismeretlen számára, és amikor az első évadot vetítették, a barátai megkérdezték tőle, ha Magyarországon élne, akkor kivel táncolna szívesen. „3 évvel ez előtt azt mondtam, hogy Kulcsár Edinával, úgyhogy rendkívül boldog vagyok.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.