Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Dancing with the Stars: máris őrületes ajándékot adott Rubint Réka Andrei Mangrának, nem semmi

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 9. - 09:47

Andrei Mangra nem panaszkodhat, eddig három olyan sztárral dolgozhatott együtt a Dancing with the Stars-ban, akit kivétel nélkül mindenki ismer.

Andreai Mangra más országokban már szerepelt a Dancing with the Starsban, és ott is imádták a nézők. Nem lehetett kérdés számára, hogy elvállalja a magyar szériát, és szinte azonnal kedvenccé vált a lazaságával, a humorával és a profizmusával.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Gabriele Spanic és Tóth Andi oldalán is bejutott a döntőbe, az énekesnővel végöl meg is nyerte azt. A sajtó mindkét sztárral szóba hozta, voltak bizonyos pletykák, hogy Spanic és Andi is közelebb állhat a szívéhez, de tisztázták, hogy csak barátok.

Mangra egy igazi profi, hatalmas tapasztalattal a háta mögött, és nem lehetett kérdés, hogy ott lesz a harmadik évadban. Ráadásul Rubint Rékát kapta párjául, aki rendkívül izgatott, és azt kívánta, hogy bárcsak Andrei lenne a táncpartnere,

Nos, bejött, amit kívánt, és Andrei is boldog, hogy Rékával dolgozhat együtt, akit szintén elvihet a fináléig. Elég jó esély van erre, már csak amiatt is, mert a fitneszguru hatalmas követőtáborral rendelkezik, akárcsak Schobert Norbi, a férje.

Lapozó: 1 2