Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Kulcsár Edina férjének mély vallomása: „Sokszor bántom Edinát szavakkal”

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ezek általában trágár kifejezések, amiken Edina nem mindig tud túllendülni hamar, valamikor napokon át hordozza magában azokat.

Kulcsár Edina az egyik legismertebb sztár Magyarországon, óriási követőtáborral rendelkezik az Instagramon. Ezáltal a férje, Csuti is ismertté vált, ami elkerülhetetlen, hiszen ő is jelen van a közösségi média platformvilágában.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

A Nyerő Páros legutóbbi játékában azonban láthattuk azt, hogy mennyire zavarja az, amikor az emberek azt gondolják, Edina híressé tette őt. Ez olyasvalami, amivel nem ért egyet, és érthető módon nem túlságosan örül ezeknek véleményeknek.

Ami fontosabb, hogy a házasságuk korábban válságos állapotába került, amire senki sem számított. Kívülről a többség azt gondolta, hogy Edina és Csuti a legnagyobb harmóniában élnek, de távolról sem erről volt szó, független attól, hogy elképesztően szeretik egymást.

A Nyerő Párosban nemcsak Edina vallott erről, hanem Csuti is, aki elismerte, nem egyszer volt példa arra, hogy trágár kifejezéseket használt a feleségével szemben. Ahogyan ő fogalmazott, sokszor bántotta őt szavakkal, ami hatással volt rájuk.

Lapozó: 1 2