Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Nyerő Páros: Kulcsár Edina férjének ‘felrobbant az agya’, amikor meglátta a választ

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. október 20. - 06:59

Volt egy játék, amelynek ideje alatt Kulcsár Edina férje kiakadt, szinte megfagyott a levegő az okosotthonban, amikor előkerült a téma.

Kulcsár Edina és Csuti ismét sokat szerepel a médiában, köszönhetően a Nyerő Páros ötödik évadának, ami ezen a héten hétfőn startolt el. A sztárpár szereplése komoly meglepetés, akárcsak az a vallomás, amit tettek a többiek előtt.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Edina elismerte, hogy válságba került a házasságuk, és amiatt fogadták el az RTL Klub felkérését, hogy megmentsék azt. Ezzel a nézőket is sokkolhatták, mivel csak nagyon kevesen tudhatták, hogy milyen válságba kerültek.

Kívülről minden szépnek és jónak tűnt, ám valójában igen mélyre kerültek, és még a válóper is szóba került. Edina és Csuti azonban nem akarták veszni hagyni a dolgot, nemcsak a gyerekeik, hanem amiatt is, mert szeretik egymást, és évek óta egy párt alkotnak.

A Nyerő Páros legutóbbi játékában a férfi játékosoknak meg kellett próbálniuk a párjuk agyával gondolkozniuk, ami többeknek sikerült, míg mások kevesebb pontot értek el a vártnál. Csuti arra azonban nem számított, hogy ismét előkerül az a téma, amitől a hideg is kirázza.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.