Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Így éneklik Kulcsár Edina és Csuti gyerekei Marics Petiék slágerét (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kulcsár Edina is nagyon élvezte a produkciót, hamar felismerte, hogy melyik dalról lehet szó, és igaza is lett.

Korunk egyik legnépszerűbb duóját alkotja Marics Peti és Valkusz Milán a ValMarral. Százezrek rajonganak értük, és nemcsak a fiatalok hallgatják a dalaikat, hanem az idősebb generáció is, akik ugyancsak fejet hajtanak előttük.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Nehéz elképzelni ValMar nélkül a magyar zeneipart, de szerencsére nincs miért aggódni, mert Peti és Milán nagyon jóban vannak, együtt laknak és barátok. Az eddigi legnagyobb slágerük minden kétséget kizáróan az „Úristen” című daluk.

Egészen elképesztő számokat produkálnak a dallal, ami ugyan nem most debütált, mintha még mindig új lenne. Az egészen kicsik közül is sokan szeretik, például Kulcsár Edina és Csuti közös gyermekei.

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! legutóbbi adásában Edina is feltűnt a fiával, míg a videós anyagban a kislánya szintén szerepet kapott. Az volt a feladatuk, hogy énekeljék el azt a dalt, amit a fülhallgatón keresztül hallanak.

Edina gyakorlatilag az első pillanatban tudta, hogy melyik dalról van szó, hiszen a testvérpár mindig azt hallgatja. Érdemes megnézni a videót, nagyon aranyosan adják elő Marics Petiék dalát, ami igazi sláger lett.

Még több bulvár: Kulcsár Edinát nem idegesíti, ha Curtis dalai szólnak a háttérben