Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Újabb mérföldkő Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatában

Nehéz elképzelni, hogy ebből a közeljövőben nem lesz leánykérés, annyira szerelmesek, nagyon összeillenek egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor a lehető legjobban jött ki a válásából, ami nyilván először számára is mélypont volt, mert ő sem így tervezte. Tóth Gabi nemrég ismét mondott pár részletet, és ezzel együtt tagadta, hogy bármikor is megcsalta volna a volt férjét. Azt azonban nem, hogy mindenképpen elvált volna tőle, mert nem működött a házasságuk.

Amennyire nem működött Gábornak a kapcsolata Gabival, annyira működik Mikes Annával. A sors akarta azt, hogy egymásra találjanak, rengeteg bennük a közös, és már két műsort is megjártak együtt. A Dancing with the Starst megnyerték, majd jött az Ázsia Expressz, de ott egyelőre nem tudni, milyen eredményt értek el. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Hamarosan erre is fény derül, de annyi bizonyos, nagyon jól működik a kapcsolatuk, minden tökéletes közöttük. Most végre valóban nyaralni mentek, nem kell versenyezniük, csak egymásra koncentrálhatnak.

Anna még szebb lett azóta, hogy Gábor párja, addig a chefet nem láttuk olyan boldognak, mint mostanában. Minden jel arra mutat, hogy ebből a kapcsolatból később sokkal több is lehet, rengetegen drukkolnak nekik.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.