Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Krausz Gábor igazi mintaapa (fotók)

Krausz Gábor nemcsak kiváló chef, hanem tökéletes édesapa is, aki nagyon szereti a kislányát, és különleges közöttük a kapcsolat.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje már váltásban neveli Tóth Gabi és Krausz Gábor a kislányukat, hiszen különköltöztek, majd elváltak. Szerencsére összességében zökkenőmentesen mentek a dolgok, és mindenben meg tudtak állapodni. Sok válófélben lévő ember vehetne róluk példát, mert lehet ezt így is, amihez mindig két fél kell.

Gabi és Gábor is új életet kezdett, mindketten nagyon szerelmesek, jót tett nekik a válás. Ritka, amikor egy válás ennyire jól sül el, ráadásul két hírességről beszélünk, akik számára emiatt mindig nehezebb az ismerkedés. Ha Gábor nem fogadja el a TV2 felkérését, talán sosem ismeri meg Mikes Annát, akivel szó szerint kéz a kézben nyerték meg a táncversenyt. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Talán akkor nem alakulhattak volna ki mélyebb érzelmek közöttük, ha Gábor már az első adások környékén kiesik, de szerencsére ezt sosem tudjuk meg. Mintha az égiek is így akarták volna, remek párost alkotnak együtt, csak dicséretet kapnak, míg Gabit megint támadni kezdték, ami miatt betelt nála a pohár.

Érthető, hiszen minden határon túlmentek ezek az emberek, akik nem ismernek kegyelmet a közösségi médián keresztül. Gábor ennél jóval nyugodtabb életet élhet, és már nem ő Gabi támasza, hanem az új párja. A Séfek Séfe sztárja boldogabb aligha lehetne, minden stimmel az életében, mintha minden a helyére került volna.

Amikor csak lehetősége van rá, együtt programozik a kislányával, aki nagyon gyorsan növekszik. Jól érzik magukat együtt, és most, hogy egyre többet van jó idő, adottak a szabadtéri programok. Egy kisgyerek számára a Duna mindig különleges, tavasz idején is, és mint azt láthatjuk, jó időjárást fogtak ki Gáborék.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.