A Konyhafőnök: nagy dráma, megvan az utolsó kieső, jöhet a döntő

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 22:57

Három nagyon erős versenyző küzdhetett meg egymással az elődöntőben, és egyvalakinek mennie kellett.

A nézők egyszerre várhatták ezt a napot, és nem is, mivel tudták, hogy nagy izgalmakban lesz részük, de valakinek búcsúznia kell. Három nagyon erős versenyző vághatott neki az elődöntőnek, akik mind megérdemlik azt, hogy döntőbe jussanak.

Igazán drámai pillanatokat élhettünk át, mert Orsinak, Mengyinek és Rolinak is akadtak gondjai. Mengyi első feladata olyan rosszul sikerült, hogy akkor ő állt a legközelebb a kieséshez, így mindent bele kellett adnia a folytatásban.

A második feladat igen nehéz volt, független attól, hogy mindenki kapott egy segítséget maga mellé. Mengyi mellett például a legjobb barátnője állhatott, míg a többiek családtagokkal főzhettek, ami egyszerre volt izgalmas és érzelmes.

Orsi is mindent beleadott, de most nem tudott igazán jól irányítani, egyik tányérja sem dobott túl nagyot. Noha Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos sokat beszélgettek arról, hogy kik jussnak be a fináléba, amit péntek este rendeznek meg, valakit el kellett küldeniük.

A Konyhafőnök: ezt már Orsi sem akarta elhinni, aki „golyóálló”

Ha nehéz szívvel is, Orsira esett a választásuk, aki egyetlen egy lépésre volt attól, hogy megnyerje a 10 millió forintos fődíjat. A tehetsége és az elszántsága példaértékű, az egyik legnagyobb visszatérő a műsor történetében, és nem láttunk még versenyzőt ilyen keményen harcolni, mint ő.

Elsőként Mengyi mehetett fel a galériára, tehát Roli másodikként jutott be a döntőbe. Hálás volt azért, hogy Jenő versenyzője lesz az ellenfele, mert a legerősebb ellen akart megküzdeni, amire most lehetősége lesz.

Ákos, Zé és Jenő is érzelmes búcsút vett Orsitól, elismerő szavakat kapott. Ákos látható módon nehezen mondott le a versenyzőjéről, akit megkedvelt, büszke rá, és szerinte nagyon sokat tett le az asztalra a visszatérésével.

Orsi számára a legnagyobb dolog az volt, hogy megmutatta, meg tudja csinálni, és ez részben sikerült is neki, így úgy érzi, győztesként térhet haza, még akkor is, ha nem jutott be a nagy fináléba.