A Konyhafőnök: nem várt segítséget kapnak a versenyzők, ez nagyon izgalmas lesz

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 20:18

A nagy döntő kapujában nem várt segítséget kapnak a Konyhafőnök versenyzői, de a kapkodás és a hibák most sem maradhatnak el.

Immáron nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy megtudjuk, ki nyeri a Konyhafőnök legújabb évadát, ami hetekkel ezelőtt indult útjára, de már csak három versenyző van versenyben. Legutóbb Norbinak kellett elhagynia a konyhát, ami bizonyos szempontból várható volt.

Valahol várható volt, mivel Orsi, Mengyi és Roli is erősebb versenyző Norbinál, aki azonban nem panaszkodhat, mert sok jó teljesítmény került a neve mellé, illetve rengeteget tanult, és nem is akárkiktől.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos irányítása alatt a tudása más szintre került, miközben Fördős Zé is mutatott pár remek trükköt. Élete nagy élménye volt ez, de már nem nyerheti meg a versenyt, ellenben a három társával.

Zimány Linda is kommentált Gáspár Evelin bikinis képe alá

Zé bejelentette, nem fognak egyedül dolgozni a konyhában, kapnak egy kis segítséget, ami valójában nem is olyan kicsi. Az előzetesben láthatjuk, hogy a versenyzők számára ismert személyek lépnek be a konyhába, de ez nem ilyen egyszerű.

Sőt, Mengyinél nagyon rosszul mehettek a dolgok, mert sírva állt a chefek előtt, ráadásul a lehető legrosszabb pillanatban. Egyelőre nem tudjuk, ki lesz a legújabb kieső, hamarosan erre is fény fog derülni.