A Konyhafőnök: ezt már Orsi sem akarta elhinni, aki „golyóálló”

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 09:46

Egyre többen állnak Orsi mellé, aki már csak két lépésre van attól, hogy megnyerje a 10 millió forintos fődíjat.

Sárközi Ákos volt az, aki adott egy utolsó utáni esélyt Orsinak, és bármi is legyen a végeredmény, a chef jól döntött, hiszen a versenyzője ott van a TOP-3-ban. Nem egyszer érintette meg a kiesés szele, ugyanakkor mindig kellően erős tudott maradni.

A legtöbb alkalommal azzal hozza magát nehéz helyzetbe, hogy túlságosan is akarja a győzelmet, de az vitathatatlan, hogy nagy tudással rendelkezik és tehetséges. Mióta kibékült Szonjával, az emberek is sokkal pozitívabb módon beszélnek róla a közösségi médiában.

180 fokos fordulatot láthatunk, és néhányan azok közül, akik ki nem állhatták, miközben azt kívánták, hogy essen ki, most neki drukkolnak. Orsi kvázi „golyóállóvá” vált, nem kevés hátráltatást kapott már a műsor ideje alatt, de valahogy mindig megoldja.

A Konyhafőnök: Orsi egy lépésre volt a kiesésétől, drámai helyzet

Legutóbb Mengyi adott neki egy komolyabb hátráltatást, legalábbis elsőre úgy tűnt, hogy kemény menet lesz, és sok időt veszít majd, de végül villámgyorsan végzett a pucolással. A chefek megjegyezték, most már tényleg ott tartunk, hogy amiatt kapja a hátráltatást, hogy másnak ne legyen gondja belőle, mivel ő úgyis tökéletesen megoldja a feladatot.

Sőt, ez motiváló hatással is bír, mert ilyenkor Orsi érezhetően feljebb kapcsol. „Azt gondolom, a szívatások Jolly Jokere ebben az évadban én leszek. Szerintem annyiszor ember nem volt hátráltatva, mint én.”

Orsi villámgyorsan végzett a pucolással, talán ezzel rekordot is döntött. Érdemes megnézni a felvételeket, és azt, hogy a társak nem akartak vele teljesen kiszúrni. Miután megtalálta a tökéletes hámozót, megállíthatatlanná vált.