Konyhafőnök: megjelent Rácz Jenő egykori tinderes beszélgetőtársa, ez a sztori mindent visz

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.5 - 08:10

Márta is a versenyzők között volt, aki mindent beleadott, hogy meggyőzze a nagy triót. A beszélgetés nagyon érdekesen indult, amikor a hölgy megkérdezte Jenőt, hogy véletlenül nem ismerős számára. „Mártika, esetleg?” – tette fel az újabb kérdést.

Jenőn látszott, hogy nemigazán tudja, mire kellene emlékeznie. A fiatal lány azt mondta, hogy volt egy pár szóváltásuk, és a Michelin-csillagos chef állítólag még becézgette is őt. Zét viccesen megjegyezte, addig nem indítja el az órát, amíg ki nem derül a sztori.

„Szóval Mártika és Jenőke ismeritek egymást, de honnan?” – kérdezett érdekfeszítően Zé. Márta erősen utalt a Tinderre, hogy ott beszélgettek, amivel még érdekesebbé vált a sztori, de Jenőnek így sem volt meg a dolog.

„Elkezdtünk beszélgetni, sokszor megbeszéltük a találkozót, de nem jött össze, nem is voltunk egy időzónában.” – mesélte Márti, aki akkoriban egyetemista volt, és csak este 8 óra után ért rá, míg Jenő akkor feküdt le.

Újabb vélemények a Majka-RTL Klub hírekről

„Sosem fekszem le kilenckor.” – jegyezte meg Jenő. Márti szerint azzal ment el a dolog, hogy elmondta Jenőnek, kosarazik, tehát nem alacsony. 175 centiméter magas, míg Jenő 173, tehát a lány magasabb nála.

Jenő állítólag azt mondta, hogy a rocksztárok is mindig magasabb lányokkal jártak. „Ez egy zseniális mondat, ez amúgy így van.” Egy vasárnapi napon kellett volna találkozniuk, mert az volt a chefnek az első szabadnapja, és erre Márti megkérdezte tőle, hogy valóban vele szeretné-e eltölteni az első szabadnapját. „Azt mondtad, hogy igen.”

Jenőnek végül rémlett valami, és kiderült, hogy randira indult, csak épp nem Mártihoz. Egyszerűen elfelejtette a dolgot, és ez így annyiban is maradt.