Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Kondizás közben videózták az átalakult Mesut Özilt

Mesut Özilre alig lehet ráismerni, a vékony testalkatú futballistából kigyúrt férfi lett, aki nagyon ráérzett ennek az egésznek az ízére.

...svg content...Fotó: Instagram/Mesut Özil
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk Özil átalakulásáról, akire sokan rá sem ismertek. Az esetek nem kis százalékában a visszavonult játékosok sok plusz kilót szednek fel magukra, egyszerűen elhagyják magukat, és nem sportolnak többé.

Részben érthető, mert hosszú éveken át napi szinten órákat sportoltak, ugyanakkor van egy határ. Mások viszont olyan szinten gyúrják ki magukat, hogy azzal milliókat motiválnak, mint például a Liverpool legendás csatára, Torres. A spanyol klasszis minimum 10 kilogramm izmot vett fel magára az évek alatt, ha nem többet. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Özil hasonló úton halad előre, aki egykor az Arsenal és a Real Madrid egyik nagy kedvence volt. A vékonyabb futballisták közé tartozott, ugyanakkor ezzel a formával már egyenesen félnének tőle a védők, érdekes lett volna látni a pályafutását, ha anno úgy dönt, az aktív pályafutása alatt lép erre az útra.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Már Mbappé is magára kapta a Real Madrid új idegenbeli mezét

Nem lesz gond azzal, hogy a nézők beazonosítsák a ReaL Madridot az idegenbeli meccseken, ahol nem éppen a szokványos szerelésben lépnek pályára.