Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Köllő Babett idén a TV2 egyik műsorában sem szerepel: „az én döntésem”

Azt is elárulta, miért határozott így.

...svg content...Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Relax
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A TV2 egyik műsorában sem szerepel idén ősszel Köllő Babett, amelynek hírét a színésznő és műsorvezető is megerősítette, hozzátéve, hogy most a pihenést teszi az első helyre. „Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők, mint ahogy az is, hogy inkább a pihenést választottam” – nyilatkozta nemrégiben.

Ennél több információt viszont nem szeretett volna elárulni a téma kapcsán. A hír a kollégákat is meglepte, hiszen Babett évek óta a TV2 egyik meghatározó arca. Láthattuk már egyebek mellett a Sztárban Sztár leszek! és a Drágám, add az életed! című műsorokban is. A Story a TV2 sajtóközleményére hivatkozva még azt írja: Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Igen komplex csomagot kínáltak neki, s Babett valószínűleg szerepelhetett volna a Dancing with the Starsban is, bár ez a táncos végzettsége miatt nem lett volna etikus a többi versenyzővel szemben. Emellett tény, hogy számos zenés darabban megfordult már, s ezt minden bizonnyal a színésznő is mérlegelte.

Egyes pletykák szerint egyébként a Sztárban Sztár legutóbbi évadának zsűritagja, Liptai Claudia a következő évadban is visszatér, miután visszaigazolt a TV2-höz – jegyzik meg. De korábban arról is beszámoltunk, hogy Köllő Babett őszintén bevallotta, Amerikába is elköltözne, ha gyermekét oda húzná a szíve.

„Ő nagyon szeretne menni, én viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljünk, mert nekem ő az egy szem lányom” – mondta akkor az édesanya. Mint fogalmazott, neki Los Angeles nem igazán jött be, Dunaújváros sokkal inkább, de ha Milla később úgy dönt, hogy Amerikában tanulna, akkor mindenképp vele megy, mert nem szeretné, ha ilyen messze élnének egymástól.

Elvetélt magzatát és a méhlepényt is magával vitte egy nő a Semmelweis klinikáról

A nő állítása szerint világítás és szappan nélküli mosdóban szülte meg halott magzatát a Semmelweis klinikáján.