Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Köllő Babett Amerikába költözne, ha gyermekét oda húzná a szíve

A TV2 sztárja sosem hagyná magára a lányát: Amerikába is kiköltözne miatta, ha gyermeke külföldön képzelné el a jövőjét.

...svg content...Fotó: YouTube/ Palikék Világa by Manna
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Palikék Világa by Manna egyik adásának vendégei Köllő Babett és 13 éves lánya, Milla voltak, amelynek során őszintén beszéltek az életükről, de a jövőről is volt szó: így Milla tanulmányairól, terveiről és vágyairól is. A fiatal lány elárulta, az üzleti világ az, ami igazán érdekli, de szívesen szerkeszti, vágja édesanyja közösségi oldalára a fotókat és videókat is.

Majd egy ponton az is szóba került, hogy Babett édesanyja zöldkártya-lottón letelepedési engedélyt nyert évekkel ezelőtt, azóta Amerikában él. De az akkor 16 éves fia is vele tartott, aki mára ingatlanbróker lett, erről Babett korábban úgy fogalmazott, öccse és édesanyja is „megcsinálták a szerencséjüket”. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Milla pedig szívesen követné őket a tengerentúlra, már egyetemeket is nézett, például Bostonban. „Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben, de nagyon szeretnék kimenni” – árulta el. Ennek kapcsán Babett megjegyezte, zöldkártyát ők is igényeltek családegyesítés jogcímén, hogy ha esetleg lánya egyetemre oda szeretne menni.

„Természetesen öcsém is biznisz szakon végzett az egyetemen, nyilván neki is ez az irány, valami miatt ezt szereti. Ő nagyon szeretne menni, én viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljünk, mert nekem ő az egy szem lányom” – mondta Babett. Majd arról kérdezték, benne nem merült-e fel korábban, hogy külföldre költözzön.

Erre Babett úgy felelt: „Nekem Los Angeles annyira nem jött be, mint neki. Én nézegettem itt Magyarországot és rájöttem, hogy nekem Dunaújváros is jobban tetszik” – vallotta be. De aztán hozzátette azt is, ha esetleg Milla később úgy dönt, hogy Amerikában tanulna, mindenképp vele megy, mert nem szeretné, ha gyermekével ennyire messze élnének egymástól.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.