Dollár
422,60 Ft
Euró
407,42 Ft
Font
455,52 Ft
Bitcoin
20,154 $

Kollányi Zsuzsi nyilatkozott Majkáról, miután már nem tagja a nagy formációnak

Fotó: Instagram/Majoros Péter
not image

Takács Petra

2021. augusztus 12. - 08:50

Sok rajongó sajnálja Kollányi Zsuzsi kiválását, akit nagyon megszerettek az évek alatt, és sokat adott hozzá a zenekar munkájához, sikereihez.

A Blikk is beszámolt arról, hogy Kollányi Zsuzsi már nem tagja a Majka és Ők formációnak. Pár esztendővel ezelőtt várandóssága miatt csak ideiglenesen távozott a zenekarból, és Majkáék szintén örültek a gyerekvállalásnak, még anyagilag is támogatták az énekesnőt.

Soron kívül Nyerő Páros: pincsikutya jelzővel illette Bea Megyeri Csilláékat Hódi Pameláék kapcsán

Majka többször elmondta, nagyon várják vissza Zsuzsit, és egyes koncerteken a kivetítőkön is megjelent. 2019-ben együtt kezdtek el próbálni, majd jött a COVID, ami minden tervet felülírt, miközben kiderült, hogy az énekesnő újra babát vár.

A Blikk a cikkében azt írja, hogy egy bennfentes szerint Zsuzsinak valószínűleg a terhessége miatt kellett mennie, és nehéz volt az elválás, miközben noha a barátság talán megmaradt közöttük, jelenleg nem a legjobb a viszony. Majka megerősítette az elválás tényét, majd a Bors kérdésére az énekesnő is mondott pár szót.

Őrületesen szexi dekoltázsos smink nélküli szelfivel kívánt jó éjszakát Sarka Kata

A Borsnak sikerült interjút készítenie Zsuzsival, aki elmondta, kétsége sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tud dolgozni, és jelenleg is ezt teszi. „A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül.” – idézte a Bors.

Lapozó: 1 2