Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Őrületesen szexi dekoltázsos smink nélküli szelfivel kívánt jó éjszakát Sarka Kata

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2021. augusztus 12. - 06:05

A magyar sztár talán soha nem volt ilyen formában, mint most, ami már csak amiatt is hatalmas dolog, mert világ életében topkategóriás volt a kinézete.

Képtelenség nem említést tenni Sarka Kata fotóiról, amelyek abszolúte prezentálják, hogy milyen formában lehetünk, ha jó genetikával rendelkezünk, és mellette nagyon keményen edzünk, miközben egészségesen táplálkozunk.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Rengetegen irigykedhetnek, de csak pozitív módon, ugyanakkor negatív hangok is vannak, akik időről időre megjelennek Kata közel 380 000-es Instagram oldalán. A magyar sztár továbbra is a pozitív energiákra koncentrál, és időről időre a bejegyzései között is kommunikál a követőivel.

Kata az elmúlt időszakban az Egyesült Államokból, Miami városából posztolt, ahol álomszerű képek készültek róla. Ugyan régóta követjük őt a közösségi médiában, ilyen erős formára és felvételekre nem emlékszünk.

Tolvai Reni izzasztóan jól néz ki ebben a pink szettben

A háromgyermekes édesanya valószínűleg most van élete formájában, szenzációsan néz ki, miközben megmutatja, hogy mindig van feljebb. Bevalljuk őszintén, nem gondoltuk volna, hogy a korábbi formájához képest lehet még jobb, de megcsinálta!

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.