Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,53 Ft
Euró
397,50 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
64,305 $

Kokaint találtak egy egyéves gyermek szervezetében, miután hazavitték a bölcsődéből

A kicsi testén zúzódások, horzsolások is voltak, amiket az édesanya szerint a személyzet okozott.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy egyéves gyermek családja bepereli a KinderCare gyermekgondozó céget, amiért nem vigyáztak megfelelően a kicsire, sőt, a gyanú szerint valami szörnyű dolog történt a wisconsini Oak Creek-ben lévő bölcsőde falai között.

A beszámoló alapján a szülőket május elején azzal hívták fel, hogy a gyermek hirtelen rosszul lett. Amikor érte mentek, kiderült, hogy a kicsi testén zúzódások, horzsolások voltak, amiket az édesanya szerint a személyzet okozott. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ezután a gyermek kórházba került, s a drogteszt is pozitív lett: a kicsi szervezetében kokain volt. Ezen információkat a család ügyvédje is megerősítette, hozzátéve, hogy a történtek után a rendőrök nyomozni kezdtek az intézményben.

Annak eredményeként pedig kokaint találtak az egyik alkalmazott táskájában, akit azonnal letartóztattak. A KinderCare elnézést kért az érintett gyermek családjától, egyúttal ígéretet tettek arra, hogy fedezik az orvosi ellátás költségeit – számolt be a TMZ.

Múlt hónapban azt is megírtuk, hogy két kiló kokaint találtak a rendőrök egy 3 éves kisfiú hátizsákjában: az édesanya kocsijában még több kokainra, marihuánára és egy kézifegyverre is bukkantak. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy hat félprofi focista bukott le 117 milliárd forint értékű kokainnal.