Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,18 Ft
Euró
385,83 Ft
Font
451,41 Ft
Bitcoin
68,367 $

Két kiló kokaint találtak a rendőrök egy 3 éves kisfiú hátizsákjában

Az édesanya kocsijában még több kokaint, marihuánát és egy kézifegyvert is találtak.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Mobile megyei seriffhivatal beszámolója szerint a rendőrséget egy „megbízható forrás” értesítette arról, hogy egy alabamai nő „nagy mennyiségű kábítószert” tart magánál, így az egyenruhások elkezdték megfigyelni az érintettet. Majd amikor nem sokkal később kocsiba ült, azonnal megállították és átkutatták a járművet.

Ezáltal körülbelül 1,5 kiló kokaint, „kis mennyiségű” marihuánát, és egy kézifegyvert is találtak a rendőrök. Majd a házkutatás során újabb adag, összesen 4,5 kiló kábítószer került elő: két kiló kokain a nő 3 éves gyermekének hátizsákjában volt, a többi egy másik hátizsákban, ahogy az a lenti felvételen is látható. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Fotó Mobile megyei seriffhivatal

„Abszurd, hogy mennyire meggondolatlan volt. Teljesen semmibe vette a törvényt és a gyermekek jólétét” – nyilatkozta Paul Burch seriff. De a sajtóközleményből az is kiderül, hogy a körülbelül 450 ezer dollár (több mint 166 millió forint) értékű drog és a fegyver a gyerekek számára „teljesen hozzáférhető volt” a házban.

A People közlése szerint az anyát letartóztatták, s egyebek mellett kábítószer-kereskedelemmel, marihuána birtoklással, tárgyi bizonyítékok manipulálásával és négy gyermek (a 3 éves kisfiú és idősebb testvérei) veszélyeztetésével vádolják. De a hatóságok szerint a nő esetében még további vádak is felmerülhetnek.

Korábban azt is megírtuk, hogy biciklis futárral terítette a kokaint egy óbudai házaspár, amely miatt fegyházbüntetés, börtönbüntetés és pénzbüntetés vár az elkövetőkre. De szintén fegyház- és pénzbüntetésre számíthat az a négy elkövető is, akik drogbizniszbe kezdtek, miután elfogyott az építkezésre szánt pénz.