Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Keményen beleszállt a Barca-drukkerekbe Koeman, akik Griezmannt fütyülték végig

Ronald Koeman, az FC Barcelona vezetõedzõje távozik a labdarúgóklub barcelonai székházából, miután az egyesület vezetõivel a jövõjérõl tárgyalt 2021. május 25-én. MTI/EPA/EFE/Toni Albir
Sport
not image

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem élete mérkőzésén van túl Antoine Griezmann, de az FC Barcelona szurkolói sem kímélték túlságosan.

A tegnapi nap folyamán az FC Barcelona 2-1-es győzelmet aratott a Getafe ellen a Camp Nou-ban, köszönhetően Sergi Roberto és Memphis Depay első félidőben szerzett góljainak, amelyek elegek lettek a győzelemhez.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Antoine Griezmann, a csapat francia támadója azonban finoman szólva sem tudott túl sokat hozzátenni a mérkőzés menetéhez, valahogy nem ment neki a játék tegnap. A Barcelona szurkolói pedig ezt kíméletlenül észre is vették.

Akármikor hozzáért a labdához a világbajnok francia, a katalán szurkolók hangos fújolásba és fütyülésbe kezdtek, kifejezve elégedetlenségüket. Ronald Koeman, a Barcelona edzője azonban ezen nem meglepő módon kellőképpen felhúzta magát:

„Edzőként egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a rajongók miért fütyülik ki a játékosainkat. Ez nem jó így. Akkor kiabáljatok, ha rosszul viselkedik vagy nem csinál semmit. Griezmannak nehéz meccse volt, peches is volt, de ez csak egy meccs”

„Mint minden csatárnak, neki is vannak jó napjai és olyanok, amelyek nem túlságosan jók. Vannak meccsek, amikor egyszerűen nem találod meg magadat és ez az ellenfélen is múlhat. Nem nagyon tudtunk neki helyzeteket sem kialakítani” – idézte a Goal.com.

Koeman egyébként büszke volt a játékosaira a mérkőzést követően, mert elmondása szerint nagyon fontos győzelmet szereztek. Azt a holland tréner is elismerte, hogy a Sociedad elleni meccshez képest lassú folyású mérkőzés volt, de főleg azért, mert a Getafe jól bírta a nyomást.