Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Hihetetlenül szexi formája van Kocsis Alexandrának (fotók)

Kocsis Alexandra mindig meg tud lepni bennünket, még akkor is, ha tudjuk jól, mennyire fitt és sportos.

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sorra érkeznek a hírek a sztárokról, a különböző hírességekről, akik igen aktívak a közösségi médiában. Sokak nagy kedvence, a műsorvezetők egyik királya, Tilla például megmutatta az új autóját, ami egy teljesen elektromos Volvo.

Tolvai Reni pedig a tricepszét prezentálta, mert felfedezte, hogy izmosodott. Nagyon örült ennek, és elmondása szerint eddig soha nem látott magán hasonlót, ami csak még inkább motiválja őt. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Sarka Kata is szuper-fitt, akárcsak a szintén háromgyermekes édesanya, Rogán-Gaál Cecília. Közösen vettek részt egy vacsorán a barátnőkkel, és mint mindig, rendkívül divatosak és csinosak voltak.

Kiszel Tünde lánya is egyre népszerűbb, már csak a Dancing with the Stars miatt is. Az egyik legszebb hírességnek tartják, addig Opitz Barbi, az X-Faktor korábbi győztese igencsak odatette magát egy új szexi fotóval.

Kocsis Alexandra sem tétlenkedik, élete a sport, az edzés, és alább láthatju, mennyire jól áll neki ez az életforma. Az Exatlon Hungary-ben is szerepelt bajnoknő október hajnalán is erős bikiniformával rendelkezik.