Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Csak keressük a szavakat Kocsis Alexandra márciusi formájára

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valakit érdemes követni a sportolók közül, Kocsis Alexandrát biztosan, aki egy igazi motivációs energiabomba.

Kocsis Alexandra nagy sikereket ért el a sportolói pályafutása alatt, és láthattuk, az Exatlon Hungary-ben is megállta a helyét. Voltak erős pillanatai Dominikán, és sokak szerint a legvonzóbb versenyzője volt a mezőnynek.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Egy biztos, rendkívül fitt, és mindig tud valami újat mutatni, ami alatt újabb szintekre lép fel. A kor csak egy szám, 30 és 40 év felett is okozhatunk meglepetést a testünknek, és erre is láthattunk ezernyi példát.

Emellett Alexandra kiváló géneket kapott, amiket ügyesen vet be az edzései alatt. Rendkívül vonzó fotók készülnek róla, és azok, akik folyamatosan dicsérik, nem túloznak, és ez nyilván jól esik a sportolónőnek.

Lassan 130 ezer követőt számolhat, amire szintén büszke lehet. Kedveljük a motiváltságát, azt, hogy soha nem adja fel, és önzetlenül igyekszik átadni a tudását, a benne rejlő extra energiákat.

Máskor pedig menő edzőszetteket mutat be magán, akárcsak alább. Tökéletesen áll rajta, a szín pedig már erősen csalogatja a nyarat, ami nincs messze, különösen, ha megnézitek, hogy a következő héten milyen hőmérséklet várhat ránk.