Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Mióta itt jártál:

Kocsis Alexandra formája láttán elfogytak a szavak

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary sztárja bármikor képes motiválni az embert, nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is, hiszen a formája rengeteg időbe és energiába telt.

Kocsis Alexandra minden túlzás nélkül az egyik legformásabb híresség és sportoló Magyarországon, akiben óriási az akaraterő, és példaértékű, amit letesz az asztalra. Mindig magasan értékeljük azokat a karaktereket, akik igyekeznek minél többet kihozni magukból.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Ez nemcsak a fizikális fejlődésről szól, hiszen a mentális és a lelki erő nélkül a siker biztosan elmaradna. Fejben kell igazán ott lenni, és ha a lelkünk egyensúlyba kerül a rendszerünkkel, amit kialakítottunk magunkban, akkor határ a csillagos ég.

Alexandra káprázatos vonalakat hozott össze magán az évek alatt, és minden edzést komolyan vesz. Ezek az edzések csak megmutatják számára, miről is szól az emberi kitartás, és soha nem szabad feladni.

Az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője komoly tapasztalatokkal bír, ezen a téren is. Nincs szüksége igazán tanácsokra, ugyanakkor a követőknek már sokkal inkább, amit szívesen vesznek Alexandrától.

A pénteket sem akarta kihagyni mozgás nélkül, így a hétvége előtt tovább növelte a tempót. Kifogástalan a formája, és egyúttal vonzó is, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.