Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Kocsis Alexandra nagyon dögös fekete színű szettje is ott van a kedvencek között

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kocsis Alexandrának is van egy egyedi stílus, ami nemcsak a sportossággal függ össze, mert legalább ennyire elegáns.

Egy nő attól is nő, hogy bármikor képes átváltozni, valami egészen újat mutatni a korábbiakhoz képest. Ez nemcsak a megjelenésre értendő, hanem a belső dolgokra is, és egy igazán érdekes nőt nagyon különleges élmény felfedezni.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Nyilvánvalóan mindenkinek más az ízlése, de azon a véleményen vagyunk, hogy amikor valakivel órákon át beszélgetsz, miközben megfeledkezel az időről és minden másról, az már valóban jelent valamit.

Fontos lenne, hogy az emberek valódi kommunikációt folytassanak egymással, de ez mintha kiment volna a divatból. Ilyen világot élünk, ugyanakkor vannak kivételek, mint például a rendkívül csinos Kocsis Alexandra.

Az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője gyakran oszt meg mélyebb gondolatokat, és igyekszik mindig valami pluszt átadni. Ez pedig sokaknak segíthet, nem beszélve arról, hogy milyen motiváló a formája.

Sokszor sportosan láthatjuk a közösségi médiában, hiszen ez az élete, de az elegancia szintén megjelenik az életében, nem is akármilyen módon. Alább egy nagyon sejtelmes összeállításban köszönt be, ami remekül áll rajta.