Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Klopp szerint „szuper izgalmas” a Liverpool jövője

Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jürgen Klopp izgatott, legutóbbi nyilatkozatában pedig úgy fogalmazott, szerinte „szuper izgalmas” a Liverpool jövője.

A Sky Sports jelentése szerint Jürgen Klopp „szuper izgalmasnak” nevezte a Liverpool jövőjét, még annak ellenére is, hogy csalódott a Bajnokok Ligája selejtezője miatt. Ez az első teljes szezonja az edzőnek, amikor a Liverpool nem vesz részt a versenyben, miután a a Manchester United csütörtök este győzelmet aratott a Chelsea-vel szemben.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Mohamed Szalah egy tweetben fejezte ki csalódottságát a történtek miatt, s úgy fogalmazott, „le van sújtva”. Klopp egyetértett, s kijelentette, fájdalmas csapás volt ez a csapat számára, noha elismerte, hogy „voltak hibák” a szezon során. Mindezek ellenére azonban ragaszkodott ahhoz, hogy a Liverpool szurkolóinak van okuk arra, hogy optimisták legyenek az előttük álló időszakot illetően:

„Számomra egyértelmű volt, hogy a másik két csapat (a Newcastle és a Man Utd) megszerzi azt a pontot. A közösségi média világában annyi rossz dolog történik folyamatosan. Nem hiszem, hogy ez egy volt közülük. Ez egy normális leírása volt az érzéseinek, és abban a pillanatban a meccs után nem az a pillanat volt, amikor optimista üzeneteket kell küldeni.”

Ezt követően az edző rámutatott, már jó ideje biztos volt abban, hogy ez nem lesz egy jó szezon, és nem is elégedettek vele, ám elismerte, hogy hibáztak, s nem voltak eléggé következetesek. Rámutatott, az a pontmennyiség, amit a világbajnokság óta gyűjtöttek, kifejezetten jó, „és ha ezt az egész szezonban így csináltuk volna, akkor máshol lennénk”.
Hozzátette:

„Természetesen van okunk az optimizmusra. Ez határozottan így van. Más okunk is van arra, hogy optimisták legyünk: ott a hangulat, amit az embereink teremtettek az utolsó hazai meccs után. Mindezek a dolgok abszolút megalapozzák a fantasztikus jövőt.”