Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Kiszel Tünde nagyon gyúr a kondiban, és ott is stílusos

Kiszel Tünde ezzel komoly példát mutat generációjának, és a fiatalabbnak is, mert a sport kortól függetlenül nagyon fontos.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tündét nagyon fiatalon ismerhette meg az ország, számos nagy sztárral készített interjút. Többek között Zámbó Jimmyt is személyesen ismerhette, akivel jó kapcsolatot alakított ki, és mindig elismerően beszélt a Királyról. Őt is megrázta az énekes halála, aki már évtizedek óta nem lehet velünk.

Tünde sok más olyan hírességgel is készített interjút, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. Ez mindig hatással van rá, és nem egy barátját vesztette el, egyeseket ideje korán. Ez is csak azt mutatja, az élet kiszámíthatatlan, és emiatt fontos megélni a pillanatokat, hogy azokból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

Tünde is ezt teszi, és nem foglalkozik a korával, mert az csak egy szám. 64 éves, de messze nem néz ki annyinak, és egy ideje konditermi edzéseket is végez, ami az egyik új hobbija lett. Ennek köszönhetően még fittebbnek érezheti magát, amit már a mindennapokban is kamatoztathat, mivel aki sportol, az egészségesebb.

Nem lehet azt mondani, hogy Tünde ne lenne divatos a kondiban, mert ott is odafigyel a részletekre. Hunyadi Donatella édesanyja megint a teremből jelentkezett, és nagyon elégedett az edzőjével, aki természetesem odafigyel rá, úgy alakítja ki az edzéstervet, hogy az a lehető legjobb legyen.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.