Kiss Ramóna ruhája a Dancing with the Stars második évadának startja előtt, mint egy hercegnő

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Takács Petra

2021. szeptember 21. - 03:10

Remek választás volt a stáb részéről ez a szett, és mintha Rami még jobb formában lenne, mint az első szezon ideje alatt.

Lékai-Kiss Ramóna mindig is egy feltűnő jelensége volt a sztárok világának. A Barátok közt adta meg számára azt a lökést, amire mindig is vágyott, és remekül élt a lehetőséggel, gyorsan megszerette a közönség.

Tavaly óta azonban már a TV2 családjának tagja, új kihívásokra volt szüksége, és nagyszerűen érzi magát. Hatalmas titokban készült fel a nagy bejelentésre, amikor kiderült, hogy ő lesz a DWS egyik műsorvezetője.

A rajongóknak nincs miért izgulniuk, Ramóna a második évad ideje alatt is marad a helyén, akárcsak Stohl András, aki legutóbb a Totemben szerepelt, de nem műsorvezetőként, hanem versenyzőként. Nagy szíve van a sztárnak, gyakorlatilag lemondott a döntős szereplésről a társa kedvéért, mert benne többet látott fizikailag.

Totem: Varga Viktor kórházba került, beszélni sem tudott, de ők nem a pénzért küzdöttek, mint a Szarvasok

Jó hír, hogy napokon belük indul az új évad, ami egyúttal azt is jelenti, hogy rövidesen azonnal távozni fog az egyik sztár. Ez igazán fájdalmas lesz, mert az összes résztvevő hónapok óta gyakorol, de a mezőny most még inkább erősebb.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.