Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Videón Kisó 50 kilós guggolása edzés közben

Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kiss Orsi, Kisó 2023-ban sem vesz vissza, inkább még feljebb rakja azt a bizonyos lécet, ami által csak fittebb lesz.

Nagyon sokan fogadták meg 2023-ra, hogy fittek maradnak, és őszintén drukkolunk ezeknek az embereknek, ahogyan annak is, hogy ne adják fel. Évről évre az a tendencia, hogy januárban még tele vannak a termek új arcokkal, majd februártól elkezdenek kikopni.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Sajnos nem tart sokáig a lelkesedés, vagy egyszerűen nem találják meg a megfelelő edzésmódot, az ideális személyedzőt. Megannyi oka van annak, hogy az emberek feladják, például sokan már egy hónap után nagy változást várnak.

Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy az étkezés a kulcs, az edzés csak utána következik. Ha mindent helyesen csinálunk, egy hónap alatt is látványos fejlődést érhetünk el, ami csak tovább motiválhatja az embert.

A hírességek is segítenek ebben, akik közül többen nagyon kitartóak. Kisó is közéjük tartozik, hosszú hónapok óta napi szinten edz, és a saját testsúlyával is dolgozik, egy pillanatra sem adja fel.

Ez már önmagában nagyon dicséretes, és a formáján is meglátszik az eredmény. Egyre ügyesebb és erősebb, legutóbb például 50 kilóval guggolt, és szabályosan, ami megint csak kiemelten fontos. Ha kíváncsiak vagytok Kisó edzésére, akkor kattintsatok erre a linkre!

Még több bulvár: Nádai Anikó szuper-szexi dekoltázsa edzés közben