Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Csak úgy sugároznak a szexi energiák Király Lindából

Ha valakinek biztosan drukkolni fogunk a Dancing with the Stars ideje alatt, az Király Linda lesz, maximálisan megérdemli a lehetőséget.

Fotó: Instagram/Király Linda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Lindát az egész ország ismeri, egy kiváló énekesnőről beszélünk, aki tele van szeretettel, de még mindig nem talált rá az a szerelem, amit megérdemelne. Valamiért az égiek úgy határoztak, várnia kell, viszont addig sem unatkozik.

Egy olyan intelligens nő, aki igyekszik kihozni magából a legtöbbet, és erre most minden lehetősége meglesz a Dancing with the Starsban, aminek az egyik főszereplője lesz. Személyes szinten is boldogok voltunk, amikor kiderült, hogy Linda tagja a csapatnak. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Linda nagy örömmel mondott igent, és Suti András a lehető legjobb táncpartner számára. Kiváló duót fognak alkotni, és reméljük, messzire jutnak a versenyben, mivel hatalmas potenciál lakozik az énekesnőben.

A sztár megállás nélkül készül, és noha fáradt, élvezi, amit csinálnak, egyre előrébb tartanak. Október közepéig van idejük, ugyanis akkor lesz az első élő show, melynek a végén rögtön távozni fog valaki.

„Pár hét kemény munkán túl vagyunk, bár néha nehéz és mindenem fáj, borzasztóan élvezem! Vicc nélkül minden tiszteletem a táncosoknak. Eszméletlenül hálás vagyok, hogy ilyen csoda embert kaptam partnerként! Mindenben támogat, biztat, és hisz bennem, még amikor magamban sem tudok. Imádlak @suti_andris és köszönöm @dancingtv2, hogy ezt megélhetem!”