Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Merész szelfivel köszönt be Kim Kardashian

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian továbbra is az egyik legaktívabb világsztár a közösségi médiában, aminek nyilván üzleti okai is vannak.

Egy dolog feljutni a csúcsra, és megint más ott is maradni, ami általában időszakos, és sokkal keményebb munkát igényel. Ez olyasvalami, mint amikor megdöntünk egy rekordot, majd azt követően mindenki bennünket akar legyőzni.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Kim Kardashian az egyik igazi topsztár, immáron közel 350 millió követővel. Láthattuk, milyen forró fotókat készítettek róla zuhanyzás közben, de akkor is kiakad a like-mutató, ha egy igazán csinos ruhát visel.

Sokszor láthatjuk bikiniben, aminek ugyancsak üzleti értékei vannak, de ez nemigazán zavarja az embereket, csak csodálattal nézik a vonalait. Kim nem túl szégyenlős, szereti megmutatni a formáját, és ez nem valószínű, hogy változni fog.

Milliók követik folyamatosan, és várják azt, hogy mit fog posztolni. Néha egy egyszerűbb szelfi is elegendő ahhoz, hogy kiakadjon nála az óra, és erre nemrég ismét sor került, méghozzá talpig sminkben.

Nem egész egy óra alatt több mint 400 ezren like-olták a posztot, és lesz ez többi is. Sorra érkeznek a hozzászólások, odavannak a világsztárért, aki egy mélyen dekoltált ruhát választott magának.