Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Mióta itt jártál:

Kim Kardashian egy egyszerű pólóban is vadítóan néz ki (fotók)

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindig kell extrában gondolkodni, ha megjelenésről van szó, sokszor az egyszerű a legnagyszerűbb választás.

Kim Kardashian az élete során már ezernyi ruhát hordhatott, és a ruhatára valószínűleg akkora, hogy külön házat lehetne hozzá építeni. Egyes világsztároknak annyi ruhájuk van, ha éveken át minden nap más szettet viselnének, akkor sem látnánk ugyanabban őket.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Százával állhatnak a nadrágok, cipők, és a különleges kiegészítők a villákban, bár ebben nincs semmi furcsa, hiszen sokan mások is hasonlóan tennének, ha lenne rá lehetőségük. Öltözködni jó, mert az plusz önbizalmat adhat, és a napunk is más, ha elégedettek vagyunk a tükörrel szemben állva.

Nehéz elképzelni, hogy Kim ne lenne elégedett azok után, hogy a világ egyik legjobb nőjének tartják. Egy végtelenül vonzó és egyedi karakterről beszélünk, akinek már 341 millió felett van a követők száma az Instagramon.

Ez megint egy olyan adat, amit nem kell magyarázni, és rengeteg pénzt hozhat a konyhára a sok követő. A saját márkáival is tarol a világsztár, aki egyetlen posztjával is dollármilliókat kereshet a családjának.

Kim néha lazára veszi a figurát, most is így tett, amikor egy póló-farmer szettben köszönt be, ami hozzá képest visszafogott, mégis megvan a stílusa. Ez most egy boldog időszaknak tűnik számára, és a fekete hajszín valami újat is jelenthet számára.

Még több bulvár: Mikes Anna táncmozdulatain ámuldoznak a követők