Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Kim Kardashian mackónadrágban is nagyon vonzó

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyakorlatilag teljesen mindegy, milyen ruhadarabot választ magának, Kim Kardashian, egy egyszerűbb viselet is nagyon vonzón áll rajta.

Kim Kardashiant nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb nőjének, csak meg kell nézni a róla készült fotókat. Önmagában már a 343 milliós követőszám sokat elmond arról, mennyire népszerű.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Nagyon nagy erővel bír a közösségi médiában, és ha valamit posztol, akkor arra valóban figyelni fognak az emberek. Csak elképzelni lehet, hogy mennyi pénzt kereshet ezekkel a bejegyzésekkel, hiszen nem ritka, amikor az adott termékből az összeset elkapkodják, és mindezt pár perc alatt.

Ekkora oldallal a saját márkái óriási teret kapnak, és enyhe túlzással az Instagram is elegendő ehhez. Sokan igyekeznek utánozni Kimet, ami gyakorlatilag egy lehetetlen küldetés, annyira egyedi a karaktere.

A merészebb fotók sem maradhatnak el tőle, de azt is láthatjuk, amikor egy egyszerűbb viseletet választ. A mackónadrág is egyre nagyobb divat, nemcsak a hírességek körében, bár ez országonként azért eltérő.

Kim egy reggeli mackónadrágos fotóval köszönt be, amin valószínűleg nem dolgozott sokat, mégis több mint 1 millió like-ot kapott rá. A fürdőszoba pedig akkora, mint egy kisebb lakás, ahol a „metime” is más értelmet nyer.