Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Kim Kardashian puszilkodós fotókkal üzent 2023-ra, már fekete hajszínnel

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valószínűleg továbbra sincsenek anyagi gondjai Kim Kardashiannak, és nem is lesznek, de ez még nem jelent boldogságot.

Sokan vannak, akik azt gondolják, hogy a világsztárok, a tehetős emberek egytől egyig boldogok a vagyon miatt. Nos, ki kell ábrándítsuk ezeket az embereket, hogy ez nem így van, és talán sokkal több tehetős ember boldogtalan, mint azok, akik átlagos életet élnek.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Egyrészt ott az állandó nyomás, a nagy vállalkozások, a figyelem, és így tovább. Számos negatív hatása van a sok pénznek, és nem mindenki kezeli jól a helyzetet, főleg azok nem, akik mámorosan még többet és többet akarnak.

Ellenpéldát is találni, olyan hírességeket, akik valóban dolgoznak a boldogságukon, és ezzel együtt azon, hogy a szeretteik rendben legyenek. Kim Kardashian is ezt teszi a gyermekeivel, akik mindennél fontosabbak számára.

Egy ideje egyedülálló anyaként neveli a gyermekeit, ami gazdag emberként sem könnyű, hiszen ő is vágyik egy nagyon erős, stabil kapcsolatra. Összességében ez adja meg az igazi boldogságot, és nem a bankszámla.

Nyilván mindig jó, ha van miből költeni és nem kell nagyon számolgatni, ugyanakkor a boldogság összességében nem ezen múlik. Kim is maga mögött hagyta a 2022-es esztendőt, ami nem volt könnyű számára, de már abszolúte pozitívan várja 2023-at.

Még több bulvár: Azt kívánták Tóth Gabinak, hogy halva szülessen meg a kislánya