Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Azt kívánták Tóth Gabinak, hogy halva szülessen meg a kislánya

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Többen is átlépték már azt a bizonyos határt, Krausz Gábor viszont megvédi a családját, melynek érdekében ügyvédhez is fordultak.

Időről időre nagyon durva üzenteket is kapnak Tóth Gabiék, és ez legutóbb sem volt másképp, amiről Krausz Gábor számolt be. Az illeti azt kívánta, hogy minél előbb a gödörben végezzék, és a családjuk halálát kívánta.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

„Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek.” – reagált a Ripost kérdésére Krausz. Az évek során nem egy durva üzenetet kaptak, és volt olyan is, amiben azt kívánták, hogy halva szülessen meg a kislányuk.

Megdöbbentő, amiket egyesek le tudnak írni, Gábor sem tér magához, amikor ezeket olvassa. „Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt.” Azon a véleményen van, hogy egy végtelenül gonosz embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki egy gyerek halálát kívánja.

Az üzenetek miatt ügyvédhez fordultak, és szóba került, hogy feljelentést tehetnek a gyalázkodók ellen. „Azonban a jog, jelen állás szerint még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy az interneten történő messenger üzenetekkel foglalkozzon.” – árulta el a lapnak Gabi férje.

Ha valaki azt írná, hogy „meg foglak ölni”, akkor már tehetnének feljelentést, de a „dögölj meg” üzenetek kapcsán nem. Gábor ugyanakkor nem hajlandó elfogadni, hogy mindez büntetlenül maradhat, emiatt szokta megosztani az üzenteket az Instagramon.