Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Ágyban fekve, bikiniben küldött puszit Kim Kardashian

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian mindig gondoskodik arról, hogy a követői ne maradjanak tartalmak nélkül, melyeket emberek milliói like-olnak.

Kim Kardashian nemcsak egy világsztár, valójában sokkal több annál. Egy olyan jelenség, aki tökélesen mutatja be, milyen hatással lehet egyetlen ember a világra, ha egy jól működő csapat van mögötte.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Több mint látványos vonalakkal rendelkezik, és ezzel maximálisan tisztában van. Nemcsak hogy tisztában van ezzel, sorra osztja meg magáról a vonzóbbnál vonzóbb fotókat, amiket a követők magasan értékelnek.

Általában pár óra leforgása alatt több millió like fut be ezekre a bejegyzésekre, melyek sok esetben millió dollárokat hozhatnak a termékek eladásával. Emiatt is lehet napi szinten aktív Kim, hiszen nem akar lemaradni, nagy a verseny odakint.

Senki sem vitatja, hogy egy végtelenül szexi nőről beszélünk, ugyanakkor arról már megoszlanak a vélemények, mennyire lépi át a határt egyeseknél. A közösségi irányelveket azonban nem sérti, engedélyezettek az ehhez hasonló fotók és videók publikálása.

Most épp többek között az ágyából jelentkezett, szokásához híven bikiniben. Hatalmas keblei hamar elveszik az emberek figyelmét, és valószínűleg a többi fotóra sem fognak panaszkodni a rajongók.