Kiderült, mi van Andrei Mangra és Gabriela Spanic között: itt az igazság!

not image

A T-800-as

2021. január 8. - 16:35

Andrei Mangra a Dancing with the Stars döntője után rögtön Dél-Amerikába utazott táncpartnerével, Gabriela Spanic-kal, akivel azóta is együtt pihen.

Andrei Mangra a Dancing with the Stars döntője után rögtön Dél-Amerikába utazott táncpartnerével, Gabriela Spanic-kal, akivel azóta is együtt pihen.

A nagy páros egészen a döntőig jutott a Dancing with the Starsban, amire nem sokan számítottak, vagyis csak részben, de arra nem, hogy ők lesznek a második helyezettek. Végül Gelencsér Timi és Hegyes Berci hatalmas fölénnyel húzta be a győzelmet.

Pásztor Annáékra számítottak az első vagy a második hely kapcsán, de nekik sem lett volna esélyük. Végül be kellett érniük a harmadik hellyel. Senki sem volt igazán szomorú, még Mangra és Spanic sem, akik együtt töltötték az ünnepeket.

Az adások ideje alatt jól látható volt, hogy az összhang tökéletes, remek kapcsolatot alakítottak ki egymással, köszönhetően annak is, hogy Mangra folyékonyan beszéli a spanyol nyelvet. De mégis mi van köztük? Sokan csak találgatnak…

Andrei a TV2 reggeli műsorában jelentkezett be a Skypon keresztül. Mexikóvárosból adott interjút, ahol akkor még csak közel éjjel egy óra volt. „Csodásak voltak az ünnepek, végre egy év, amikor nem fáztam. Acapulcóban voltunk nyaralni, ott töltöttük a karácsonyt, és az új évet.”

Ricsi és Gergő, az Exatlon Hungary versenyzői rendesen megkapták a magukét

A táncos elmondta, szűk családi körben voltak, de rendkívül jól érezték magukat. „Napoztunk, főztünk, buliztunk egy kicsit.” – tette hozzá Mangra, aki tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, mi a helyzet.

„Lehet, hogy ez többet mutat egy barátságnál, de ebben a percben köztünk csak egy nagyon nagy barátság van. Nekem is egy meglepetés volt, mert az utolsó percben döntöttük el, hogy én is vele fogok menni.”

Spanic megkérdezte, mit szólna Mangra, ha vele menne haza. Először gondolkozott az ajánlaton, majd úgy döntött, repülőre ül, főleg a furcsa 2020-as év után. Az is kiderült, hogy hosszabb távra tervezhet odakint a profi táncos, aki dolgozni, táncolni fog. „Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Az biztos, hogy még nem fogok hazamenni.”

A színészkedés is szóba került, és nem zárja ki az opciót, ráadásul Spanicnak jó kapcsolatai lehetnek, így komoly, jól fizető munkákat is kaphat.