Ricsi és Gergő, az Exatlon Hungary versenyzői rendesen megkapták a magukét

not image

A T-800-as

2021. január 8. - 11:51

Ricsi és Gergő sem teszi zsebre azt, amit a nézőktől kap, főleg a csütörtöki teljesítményük után, ami finoman szólva sem volt túl erős.

Ricsi és Gergő sem teszi zsebre azt, amit a nézőktől kap, főleg a csütörtöki teljesítményük után, ami finoman szólva sem volt túl erős.

Ennek ellenére Gergő úgy ünnepeltette magát, mintha csak minden pontot ő hozott volna, noha messze nem erről volt szó. Sok néző számára irritáló az a viselkedés, amit megenged magának, és egyelőre csak kevesen vették a védelmükbe.

Ricsi sem volt a helyzet magaslatán, aki hiába volt gyorsabb a pályán, az ügyességi feladatnál mondhatni leszerepelt. A lányok viszont hozták a formájukat, és részben a hátukon vitték a csapatot, amire szükség is volt.

Ricsi és Gergő szerencséjére a bajnokok még gyengébben mentek, így megúszták a párbajt, mert valószínűleg ők ketten feszültek volna egymásnak. Egyelőre úgy tűnik, csak a bajnokoktól függ, hogy Ricsi és Gergő mikor fog párbajozni, mert a többi férfi játékos lényegesen erősebb náluk.

„A hülyeség fájna, ordítanának. Inkább pontot hoznátok Gergő és Ricsi, tiszta szégyenek vagytok. Oké, hogy örülnek, de ez amit ők ketten művelnek, nevetséges, siralmas” – írta az egyik dühösebb kommentelő.

„Livi helyeben én megkérdeztem volna a két borzasztó “okos” fiút, hogy mennyi pontot is hoztak, hogy ne nekik kelljen párbajozni? Úgy csinálnak mintha tettek volna valamit is “sikerért” Két ripacs.”

„Dani arca mindent elárul! És igaza van! Gergő sokat beszél, nem mond semmit., épp úgy mint, ahogy a pályán se teljesít. Most is, szégyen de a lányok és Bálint kaparta ki neki a gesztenyét, hogy ne kelljen Ricsivel párbajozni, pedig nagyon itt lenne már az ideje!!! Remélem, hogy Dani hétfőn már versenyezhet!”

„Gergő egy bohóc! Nagyon nagy arca van, mai teljesítménye 0! És tényleg elhiszi, hogy ő mekkora király… Marha nagy önbizalom, alázat, tisztelet nincs részéről… A háú pedig…”

„Valaki árulja már el, ez a Ricsi gyerek önállóan ennyire suta az ügyességi játékoknál, vagy külön edzője van. A pálya sebessége pedig nem olyan rossz, de a vége… Már csak röhögök rajta. Saját bevallása szerint még “nem érkezett meg” az ügyességinél. Szerintem fel sem szállt még. Mások is bénáznak, rosszabbul megy, néha jobban, előfordul. Viszont amit ő művel az katasztrófa szint.”

„Gergő élvezd a vacsorát, nemsokára úgyis kiesel, aztán csapathatod majd a híd alatt a táskarádiódat”

„Borzasztó nagy képű idegesítő! Nem is értem, miért van neki ilyen nagy önbizalma, az biztos, hiányt nem szenved benne”

„Isten ments egy ilyen életmód tanácsadótól, mint ez a Gergő!!!”