Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Kiderült, mennyibe kerül majd az oltás a magán oltóközpontban

Kiderült, mennyibe kerül majd a Pfizer koronavírus elleni vakcinája a magán oltóközpontban, de azt még nem tudni, mikor kezdhetik meg az oltások beadását. A Fogyasztóvédelem ismét eljárást indított az intézmény ellen, de a cég optimista.

...svg content...Kálmáncsa, 2021. február 20. Elõkészítik a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját második adag oltásához Kálmáncsán, a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthonban 2021. február 20-án. MTI/Varga György
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A magán oltóközpontban 28 ezer forintba kerül majd a Pfizer koronavírus elleni védőoltása, arról azonban még nincs hír, mikor kezdhetik meg ezeket a fizetős vakcinákat beadni. Az előregisztráció továbbra is folyik, melynek díja 5000 forint, a magán oltóközpont számításai szerint legalább két hónappal kell számolni, mire elkezdhetik felhasználni a védőoltásokat.

A Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztálya idén másodszor indít vizsgálatot a Nemzetközi Oltóközpont ellen, de mivel az első, januári eljárás során nem találtak szabálytalanságokat a vállalat előjegyzési protokolljában, a magánintézmény arra számít, most sem fognak.  Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Mi magunk is fontosnak tartjuk az átláthatóságot ebben a túlzás nélkül életbevágó témában, ezért reméljük, ezúttal pont kerülhet majd a történet végére. Így minden figyelmünket arra a kérdésre fordíthatjuk, amit a legfontosabbnak tartunk: hogyan oltsunk be minél gyorsabban, minél több embert

– írta meg Kámány Roland, a magán oltópont vezetője az előregisztráltaknak szóló levelében a Szeretlek Magyarország szerint.

Ugyanebben a levelében tájékoztatta a regisztráltakat arról is, mekkora költségekkel számolhatnak azok, akik az Oltóközpontban tervezik maguknak beadatni a vakcinát: a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni védőoltásának két dózisa összesen mintegy 28 ezer forintba kerül majd, amiből az előregisztráció 5 ezer forintos díját levonják, így 23 ezer forintot kell fizetniük. 

Kámány Roland, a cég ügyvezetője tájékoztatta a regisztráltakat, hogy amennyiben más úton kapják meg az oltásukat, a teljes előleget vissza fogják téríteni számukra.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Gyengüléssel kezdte a napot a forint csütörtökön

Nem kezdte jól a napot a forint, ami összességében gyengült a főbb devizákkal szemben.