Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Kiderült, hányan fekszenek jelenleg intenzív osztályon Magyarországon

Gulyás Gergely miniszter járt utána a kérdésnek, és választ adott, ami egy újabb magas szám, és jelzi, hogy a harmadik hullám milyen intenzív.

...svg content...Fotó: Miskolc, 2021. március 25. A kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinája Breitenbach Géza háziorvosi rendelőjében Miskolcon 2021. március 25-én. MTI/Vajda János
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi hivatalos adatok is nagyon drasztikusak voltak, még mindig nincs szó arról, hogy a harmadik hullám tetőzött volna. Az azonban jó hír, hogy már 1,7 millió magyar állampolgár kaphatta meg az oltását.

A rosszabb hírek közé tartozik, hogy jelenleg közel 11 800 koronavírus-beteget ápolnak a kórházakban, akik közül 1467-en vannak lélegeztetőgépen. Az elmúlt 24 órában 272 beteg hunyt el a COVID következményeként. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Müller Cecília minden nyugdíjasnak levelet írt, aki még nem regisztrált az oltásra: ennyien vannak

A kormányinfón arra a kérdésre is választ adtak, hogy hányan vannak jelenleg intenzív osztályon. Összesen 1784 főről van szó, akik intenzív kezelést igényelnek, tehát valamivel többen, mint akik lélegeztetőgépre szorulnak.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.