Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Müller Cecília minden nyugdíjasnak levelet írt, aki még nem regisztrált az oltásra: ennyien vannak

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfó során erősítette meg, hogy még 650 ezer nyugdíjas nem regisztrált az oltásra, akik mindegyikének levelet írt az országos tisztifőrvos.

MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Gulyás nem jelentett be újabb korlátozásokat a csütörtöki kormányinfó során, mindössze annyit mondott, hogy a kamara javaslatát, miszerint tíz négyzetméterenként maximum egy embert kellene beengedni az üzletekbe, megküldték az operatív törzsnek.

A miniszter ezen felül kijelentette, hogy amint meglesz a 2.5 millió beoltott, egy héten belül újra fogják nyitni az iskolákat, amelyre leghamarabb április közepén kerülhet sor, előtte azonban a pedagógusokat és az óvónőket is be akarják oltani. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Gulyás kitért arra, hogy Magyarországon jelenleg 650 ezer nyugdíjas van, akit nem oltottak be és az ő beoltásuk rendkívül fontos lenne ahhoz, hogy el tudjuk nyomni a járványt. Mint mondta, továbbra is az idősebbek hunynak el elsősorban, így rendkívül fontos lenne minél több idős jelentkezése.

Müller Cecília országos tisztifőorvos éppen ezért levelet küldött minden idősnek személyesen. Gulyás nem tért ki arra, hogy egészen pontosan mi szerepel a levélben, de feltehetően ezen keresztül kérik arra az időseket, hogy minél többen regisztráljanak.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.