Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Halálra késeltek egy nőt a metrón Los Angelesben

A támadás indítéka egyelőre tisztázatlan.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint hétfőn halálra késeltek egy nőt a metrón Los Angelesben. Egyúttal megerősítették: a gyanúsítottat őrizetbe vették, a támadás indítéka egyelőre nem tisztázott. Az egyik nyomozó azt is elmondta, hogy az áldozatot hajnali öt óra körül támadták meg a metrón a végállomás és a Universal City állomás között.

Elmondása szerint a nő a Universal City állomáson szállt le, a támadás után pedig azonnal kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette. De a gyanúsított is leszállt a szerelvényről a Universal City állomáson, ahonnan gyalog menekült el. Majd reggel fél hat körül a rendőrök megláttak egy férfit, akire illett a gyanúsított személyleírása, így elfogták. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Jelenleg is folyamatban van a kihallgatása” – áll a rendőrség közleményében. Az ABC News cikkében megjegyzi azt is, hogy a Los Angeles megyei Metropolitan Közlekedési Hatóság felé bejelentett bűncselekmények száma 2020 óta 65%-kal nőtt, és a havi átlagos erőszakos bűncselekmények száma több mint 15%-kal emelkedett 2023 márciusa és 2024 februárja között.

Korábban azt is megírtuk, hogy magyar nő késelte meg élettársát Ausztriában, letartóztatták: a 48 éves nő a gyanú szerint megkéselte 31 éves élettársát Grazban. Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy terrortámadásnak minősített az ausztrál kormány egy templomi késelést, valamint fény derült rá, hogy 15 éves az elkövető.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.