Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,71 Ft
Euró
387,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
69,517 $

Magyar nő késelte meg élettársát Ausztriában, letartóztatták

A 48 éves nő a gyanú szerint megkéselte 31 éves élettársát Grazban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Blikk szúrta ki az osztrák rendőrség közleményét, mely szerint azzal gyanúsítanak egy 48 éves magyar nőt, hogy vasárnap este egy késsel súlyos sérüléseket okozott 31 éves élettársának Graz városában. A nő már előzetes letartóztatásban van.

Az osztrák rendőrség honlapján közzétett információk szerint a két magyar állampolgár között vasárnap este 7 óra környékén alakult ki egy vita grazi lakásukban. Csakhogy a vita olyannyira elfajult, hogy a nő felkapott egy konyhakést, amivel megszúrta a férfit a felsőtestén. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

A lakásban tartózkodó egyik szemtanú ezt látva azonnal tárcsázta a segélyhívót, mire a mentők és a rendőrök is a helyszínre siettek. A rendőrök letartóztatták a gyanúsítottat, a feltételezett fegyvert pedig lefoglalták.

A közlemény szerint azonban csak hétfőn késő délelőtt tudták kihallgatni a magyar nőt, mivel annyira ittas volt vasárnap. A gyanúsított nem ismerte be a gyilkossági szándékot, s alkoholos befolyásoltsága miatt alig emlékezett a történtekre.

Úgy tudni, a 31 éves férfi jelenleg is kórházban tartózkodik. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, ám azóta stabilizálták állapotát, noha még mindig intenzív orvosi ellátás alatt áll. A gyanúsított magyar nőt eközben hétfőn a grazi börtönbe szállították.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.