Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Kényszerleszállást hajtott végre Örményország miniszterelnökének helikoptere

Az örmény miniszterelnök, Nikol Pashinyan gépe kényszerleszállással tudott csak földet érni, mialatt a gázaki határhoz tartott.

...svg content...Fotó: Nikol Pasinján örmény miniszterelnök a fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Eurázsiai Gazdasági Unió (EaEU) tagállami vezetőit tömörítő Legfelsőbb Eurázsiai Gazdasági Tanács ülésén Moszkvában 2024. május 8-án. MTI/EPA/Reuters pool/Jevgenyija Novozsenyina
Ázsia

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég halálos helikopter-balesetet szenvedett Irán elnöke, majd nem sokkal később kiderült, nem érte támadás a gépet. Még mindig nyomoznak az ügyben, és megerősítették, kik hunytak el még az iráni elnök mellett a helikopterben, ami teljesen szétroncsolódott a becsapódás hatására a ködös időben.

Ezúttal az örmény elnök helikopterével akadtak gondok, aminek kényszerleszállást kellett végrehajtania. A vg.hu az APA-ra hivatkozva írja azt, hogy a kényszerleszállást végül a Vanadzor stadionban hajtották végre, ott ért földet a gép. Az első jelentések pedig arról szóltak, hogy a miniszterelnök épp Tashirba tartott. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Az örmény miniszterelnök végül a Facebook oldalán erősítette meg a kényszerleszállást, és azt, hogy minden rendben van, senkinek sem esett bántódása. Kiderült, a kedvezőtlen időjárás viszonyok miatt kellett hamarabb landolniuk, de a pilóta megoldotta a kérdést.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.