Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Kempf Zozóék a végzetes hibájukról: csalódtak, de nem okolják egymást semmiért

A műsor 4. évadának egyik legnagyobb csavarának bizonyult, ami velük történt. Erre vonatkozóan őszintén mondták el, hogy éreznek, mit gondolnak most.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy az Ázsia Expressz idei évadának legesélyesebb és legszórakoztatóbb párosa az elődöntőben esett ki. A fiúk igazán csalódottak voltak emiatt, hiszen végig remekül teljesítettek, minden feladatnál odatették magukat. Ördög Nóri is szomorúan fogadta a tényt, s nem tagadta, nagyon nagy fájdalommal köszönt el Kempf Zozótól és Pető Brúnótól.

Az, hogy így alakultak a dolgok, mindössze a balszerencsének köszönhető, amely által Kucsera Gábor és Tóth Dávid párosa mellett Hegyes Berci és Vágner Fanni jutott a döntőbe. Előbbi páros pedig meg is nyerte a döntőt, annyira meghatódtak a győzelmen, hogy elsírták magukat. Nóri is megkönnyezte a sikerüket, megérdemelten nyerték meg a viadalt. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Nemrégiben viszont Zozóék felidézték végzetes hibájukat, őszintén nyilatkoztak az ezzel kapcsolatos érzéseikről. Nóri szerint a srácok egész nap küzdöttek, és látszott rajtuk, hogy a korábbiakhoz képest jóval feszültebbek voltak. Brúnó elmondta, a kolbásztöltéses feladatot illetően egyiken sem remekeltek, és abban bíztak, mivel gyorsan haladnak, senki sem fog borítékot átadni nekik.

Állítása szerint előtte megbeszélték, hogy ha valaki biztos abban, amit mond, akkor ahhoz ragaszkodnak. Zozo hozzátette, ebben az a jelmondat segített nekik dönteni, hogy „oké, vállalom a felelősséget”. Illetve az is felmerült bennük, hogy hagyják Hegyes Bercit dönteni, melyik boríték legyen az övék, szerinte akkor még jobban is járhattak volna.

Végül a majmos jelzéssel ellátott boríték maradt náluk, amelyben az állt, hogy számukra véget ért a verseny, ennek kapcsán Brúnó azt mondta: „Egész nap azt beszéltük meg, hogy ha a majmosba lesz, akkor nem fogok én se rá haragudni, meg ő se rám. Egyet kell választani, te is a majmot érzed, meg én is a majmot érzem, hát éreztük is, csak rosszul”.