Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Keleti Andrea bikiniben mutatta meg aktuális formáját, szenzációsan néz ki (fotók)

Keleti Andrea még csak 45 évesnek sem néz ki, rendkívül jól tartja magát, érdemes összehasonlítani Jennifer Lopezzel, akit mindig a fiatalos példák között említenek.

...svg content...Fotó: Instagram/Keleti Andrea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lipez és Keleti Andrea abszolúte egy korosztály, kevés választja el kettejüket. Andrea június elején ünnepelte az 55. születésnapját, addig JLO ezt július hónap végén fogja megtenni, így szinte egyszerre születtek 1969 végén, csak épp két totálisan más időzónában.

A korszak ugyan ugyanaz volt, a világ már más, hiszen Magyarországon lényegesen zártabb volt akkor minden, mint az Egyesült Államokban. Illetve a két ország is egészen máshol tartott akkoriban, most már kevés érezhető a különbség, de kár is összehasonlítani egy akkora országot a minénkkel. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az viszont szembetűnő, hogy JLO, aki sok millió dollárból gazdálkodhat, és sokak szerint nem egy plasztikai beavatkozáson esett át az évek alatt, egyáltalán nem tűnik klasszisokkal fiatalabbnak, mint Kelet Andrea, aki egy igazi természetes szépség. Nyilván az élete is más, mert az énekesnő a legnagyobb luxusban élhet, ami számos lehetőséget kínál.

Andrea sem panaszkodik, szerencsére szép élet adatott meg számára, viszont 55 évesen olyan fiatalos, csak megemelni tudjuk előtte a kalapunkat. Az ő esetében a kor a legkisebb mértékben sem számít, ilyen az, amikor van egy természetes szépség, aki még oda is figyel magára. A bikinis fotók szintén beszédesek, nálunk még mindig ő az egyik legjobb nő idehaza.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.